Mehr brandheiße Inhalte
zur Gruppe
Swing-Events
2682 Mitglieder
zum Thema
Wie seid ihr zum Swingen gekommen?98
Wenn es gerade nicht geht, dann schwelgen wir halt in Erinnerungen.
zum Thema
swinger - 6. und 10. gebot?29
Die meisten von uns dürften in einem mehr oder minder christlichen…
Das Thema ist für dich interessant? Jetzt JOYclub entdecken

swinger ve dostluk

*******30xx Paar
3 Beiträge
Themenersteller 
swinger ve dostluk
tanisip sadece swing degil ayni zamanda dostluk kurabilecegimiz ciftler ariyoruz...
******ine Paar
180 Beiträge
Selam,

Bizde uygun bir Çift Arıyoruz.

Saygılar Selamlar
Öyle beyendigimiz bir cift olursa ayni sekilde bizde istiyoruz . Ama malesef baya zor görünüyor
*********_2023 Paar
9 Beiträge
güzel bir fikir ama gercekten cok zor , biz joy clupte yeni sayiliriz hayatimiza biraz fantezi katalim dedik ama uygun cift bulmak zorrrr
**********e_NOE Paar
34 Beiträge
zor olmalasin sebeplerden biri, beklenti cok yüksek - herkes taraftan,
******ine Paar
180 Beiträge
Bilmiyoruz, ama, bazı Çiftler, Bize gerçekci gelmiyor. Bazı Çiftlerlen Yazışdık, bizi beğendini Söylediler, Voting yaptılar, ve aradan bir gün geçtikten sonra, daha ses Seda yok....

Emin değiliz acaba gerçekten Çift berabermi karar verdi, swingen için, yada tek erkekdenmi geliyor....
*********paar Paar
9 Beiträge
Merhaba yazmadan resim istiyorlar gerçekten çok sinir verici
Eğer ciddi tanışmak isteyen olursa bi akşam yemeğinde buluşup tanışmak isteriz
*********_Eros Paar
14 Beiträge
Merhaba,

biz genç bir çiftiz, bir Türk erkeği ve ben, Alman bir kadından oluşuyoruz. Yıllar geçtikçe, kültüre ve ülkeye daha çok aşık oldum.

Bu nedenle, kocam ve ben sürekli Türkiye’ye gidip geldik, çünkü burası onun memleketi, ama aynı zamanda benim de memleketim gibi hissediyorum.

Şimdi bir sonraki adımı atmak ve kültür, dil vb. ile daha fazla ilgilenmek istiyorum. Maalesef bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım yok ve kocam çaba gösterse de, bunun için sabrı yok. 😅

Bu nedenle, çevremizden güzel bir arkadaşlık için çiftler veya kadınlar arıyoruz, bu arkadaşlık yatakta da olmalı, ama sadece yatakta kalmamalı. 😍

Eğer kendinizi veya sizi hitap ettiğimizi düşünüyorsanız, bana veya bize yazın. Mesajlarınızı dört gözle bekliyorum. Maalesef Türkçem de iyi değil, bu yüzden bu metinde olduğu gibi sık sık bir çevirmen kullanmak zorunda kalıyorum. Bu nedenle, başlangıçta Almanca yazışmamızdan memnun olurum. 🫶🏽
******ine Paar
180 Beiträge
Zitat von *********_Eros:
Merhaba,

biz genç bir çiftiz, bir Türk erkeği ve ben, Alman bir kadından oluşuyoruz. Yıllar geçtikçe, kültüre ve ülkeye daha çok aşık oldum.

Bu nedenle, kocam ve ben sürekli Türkiye’ye gidip geldik, çünkü burası onun memleketi, ama aynı zamanda benim de memleketim gibi hissediyorum.

Şimdi bir sonraki adımı atmak ve kültür, dil vb. ile daha fazla ilgilenmek istiyorum. Maalesef bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım yok ve kocam çaba gösterse de, bunun için sabrı yok. 😅

Bu nedenle, çevremizden güzel bir arkadaşlık için çiftler veya kadınlar arıyoruz, bu arkadaşlık yatakta da olmalı, ama sadece yatakta kalmamalı. 😍

Eğer kendinizi veya sizi hitap ettiğimizi düşünüyorsanız, bana veya bize yazın. Mesajlarınızı dört gözle bekliyorum. Maalesef Türkçem de iyi değil, bu yüzden bu metinde olduğu gibi sık sık bir çevirmen kullanmak zorunda kalıyorum. Bu nedenle, başlangıçta Almanca yazışmamızdan memnun olurum. 🫶🏽

Türkcen Mükemmel👍
Bol Şanz size. Umarız yakın zamanda bir uygun Çift bulursunuz.
*******_HU Paar
6 Beiträge
Zitat von *********paar:
Merhaba yazmadan resim istiyorlar gerçekten çok sinir verici
Eğer ciddi tanışmak isteyen olursa bi akşam yemeğinde buluşup tanışmak isteriz

Selam haklisiniz hic yazmadan resim istemek tabiki olmaz.
Lakin Swingerlik bizim icin toplumsal zor olsa gerek. Biz biraz yazistikdan sonra resim sitiyoruz sebebide tanidik cikmasindan ötürü.
Anmelden und mitreden
Du willst mitdiskutieren?
Werde kostenlos Mitglied, um mit anderen über heiße Themen zu diskutieren oder deine eigene Frage zu stellen.