Mehr brandheiße Inhalte
zur Gruppe
Flotter Dreier MMF
26379 Mitglieder
zum Thema
Welche Serien fesseln euch zur Zeit?369
Ich bin ja ein bekennender Serienjunkie. Gucke auch fast alle Genre…
zum Thema
Welche Serie würdet Ihr gern als FSK18-Sex-Serie sehen?174
Hier mal ein vielleicht lustiges Gedankenspiel: Sucht Euch eine Serie…
Das Thema ist für dich interessant? Jetzt JOYclub entdecken

Seara Romaneasca

Seara Romaneasca
Buna....Am fii poate toti curiosi,sa aflam parerile voastre,in legatura cu Seri Romanesti.
Am putea si noi sa facem seara Romaneasca,cu mincare romaneasca,cu muzica ,cu distractie romaneasca cu sex...adica tot ce intra in categoria Swinger Club..Locatie am avea care ar fi dispusa sa organizeze Seara Romaneasca. " club casa "
asteptam parerile voastre....
Pupici *party*
*******9392 Paar
121 Beiträge
Gruppen-Mod 
Ideea nu e rea , asteptam mai multi participanti! Dar din pacate " romani" in general sunt mai retinuti si evita intalniri cu romani! Ich bin gespannt wass kommt!
Salutare tuturor. De vreo 5 ani încoace organizam petreceri private. Cam la 4-5 săptămâni la hotel, cu 6-7 perechi ( uneori și 2-3 bărbați în plus) și de 2-3 ori pe an ceva mai mari ( cam 70 pana la 100 de persoane). Cu părere de rău trebuie sa spunem ca ( nu vrem sa generalizam, din fericire exista și excepții care confirma regula), noi romanii nu excelam în seriozitate, punctualitate și calitate umană. De aceea e greu de organizat ( frumos din partea ta, W__r, ca ai intenția asta) o seara românească. La fel, frumos din partea celor ce au deschis această grupă, sperând ca va fi ceva mai unita și mai de folos decât cealaltă grupa de români existenta pe Joyclub, (cu mult mai mulți membri deja) dar și din activitatea de pe grupa aceea, cât și din grupa aceasta se poate vedea ca nu prea exista interes. Nu generalizam, dar cum se spune, lume multă, oameni putini.... Din membri din zona Bayern știm ceva profile care nu au activitate ( doar la tastatura), sau ele sunt ca și Moș Crăciun ( se tot vorbește despre ele dar nu le-a văzut încă nimeni)... Din păcate, cred ca asta are ceva cu felul cum ne comportam noi romanii, între noi, ca și comunitate....
**********_paar Paar
3 Beiträge
santem interesati ,doar perechi...
******n12 Mann
11 Beiträge
Interesant! *g*
*********ms88 Mann
3 Beiträge
Buna ideea
*******dina Paar
4 Beiträge
Interesanta ideea....dar din pacate este foarte greu de realizat din cauza timpului și a distanței. Este foarte greu sa găsim cupluri in apropiere.
********2019 Paar
79 Beiträge
Zitat von *********tra_1:
Salutare tuturor. De vreo 5 ani încoace organizam petreceri private. Cam la 4-5 săptămâni la hotel, cu 6-7 perechi ( uneori și 2-3 bărbați în plus) și de 2-3 ori pe an ceva mai mari ( cam 70 pana la 100 de persoane). Cu părere de rău trebuie sa spunem ca ( nu vrem sa generalizam, din fericire exista și excepții care confirma regula), noi romanii nu excelam în seriozitate, punctualitate și calitate umană. De aceea e greu de organizat ( frumos din partea ta, W__r, ca ai intenția asta) o seara românească. La fel, frumos din partea celor ce au deschis această grupă, sperând ca va fi ceva mai unita și mai de folos decât cealaltă grupa de români existenta pe Joyclub, (cu mult mai mulți membri deja) dar și din activitatea de pe grupa aceea, cât și din grupa aceasta se poate vedea ca nu prea exista interes. Nu generalizam, dar cum se spune, lume multă, oameni putini.... Din membri din zona Bayern știm ceva profile care nu au activitate ( doar la tastatura), sau ele sunt ca și Moș Crăciun ( se tot vorbește despre ele dar nu le-a văzut încă nimeni)... Din păcate, cred ca asta are ceva cu felul cum ne comportam noi romanii, între noi, ca și comunitate....

Trost dar foarte adevarat
****03 Frau
7 Beiträge
SUPER IDEE SI CLUB CASA E O LOCATIE FOARTE BUNÄ.....CHIAR IN MIJLOCUL GERMANIEI !!!
*****k40 Paar
20 Beiträge
Foarte frumos ,Problema e Cand,Unde si CUCINE
Buna tuturor, eu as fi interesat doar ca sunt singur, asa ca daca hotarati si sunteti de acord ma puteti anunta si pe mine 😊
Un sfarsit de saptamana frumos!
**********i_c_k Mann
23 Beiträge
Zitat von *********tra_1:

Foarte adevarat, dar chiar si asa, noi suntem interesati. Cam departe, dar daca ne spuneti din timp ne putem organiza (avem un profil cuplu - Anonim, aici sau pe SDC). Nu stim insa cat de faisaibil este acum cu pandemia asta...
Bună dimineața la tot grupul este o idee bună să vedem unde e locația și cînd ??
**********i_c_k Mann
23 Beiträge
Nu vreau sa fiu pesimistul grupului, dar nu cred ca anul asta... Ma rog, poate o sa putem in grupuri mai restranse... 2-3 cupluri pe la un hotel mai relaxat?
Sunt interesat:)
****BW Mann
116 Beiträge
Și eu sînt interesat 😊🙋‍♂️😎
********lian Mann
1 Beitrag
Bună ziua și eu sunt interesat aș vrea să particip
*****u94 Mann
140 Beiträge
Buna si eu a-și fi interesat sunt bucătar de meserie și a-și putea ajuta cu mâncarea dacă ar fi ! *happy*
Anmelden und mitreden
Du willst mitdiskutieren?
Werde kostenlos Mitglied, um mit anderen über heiße Themen zu diskutieren oder deine eigene Frage zu stellen.