Salutare tuturor!
Nu cred că se poate stabili o "ierarhie" pe baza criteriului de naționalitate. Pur si simplu cred ca mai mult este vorba despre mentalitatea fiecăruia dintre noi. Si femeile ,ca si noi bărbații avem plusuri minusuri și mi se pare normal sa fie așa (nimeni nu este perfect) . Departe de mine să contrazic pe cineva...postez doar o parere personală si rog să fie tratată ca atare.
Fiecare dintre noi ne expunem părerea din prisma experientelor trăite, unele extraordinare...altele eșec total. Nu pot face un top din punct de vedere al naționalității, însa ce pot spune este ca nemțoaicele si in general femeile din vestul Europei sunt mult mai open mind cand vine vorba despre spontaneitate,deschiderea spre noi experiențe sau trăiri sexuale în comparație cu estul Europei. Și la românce suntem pe drumul cel bun pentru că ușor ușor lumea se deschide iar mentalitatea se schimbă. Mentalitatea si ideile preconcepute...teama de a nu fi judecat pentru placerile si fanteziile sexuale...pudismul care si el constituie un impediment tipic est-european.
Majoritatea cunoaștem zicala conform căreia femeia trebuie sa fie gospodină in casă, doamne in societate si curve în pat.
Unii pot spune despre o nație că sunt cele mai bune,pentru că nu s-au lovit de bariera lingvistică, alții pentru ca deși au putut comunica experiența a fost un eșec. Toti suntem la fel și diferiți in aceeași măsură, depinde doar de gusturile si mentalitatea fiecăruia dintre noi în a avea parte de experiențe sexuale la superlativ
O zi bună tuturor si distracție la MAXIM !