Organizam lunar 2,3 petreceri maxim 18 persoane pentru Cupluri și Femei bisexuale pina in 50 de anii care nu au prejudecăți . Pentru mai multe informații contactați-ne în Privat. Rugam pe cei care sunt nehotărâți sa se abțină
Avem locația noastră. Și ne rezervăm dreptul de a invita doar pe cine dorim noi. Prieteni noștri și cei care vor mai fi se bazează pe cuvântul nostru ce am scris și ce spunem fără nici o excepție........
„Avem locația noastră. Și ne rezervăm dreptul de a invita doar pe cine dorim noi. Prieteni noștri și cei care vor mai fi se bazează pe cuvântul nostru ce am scris și ce spunem fără nici o excepție........
cine întra pe profilul nostru vede unde stam o zi frumoasa
Ok mulțumim mult pentru informații . Eu nu am plătit abonamentul vip la joyclub deci îți voi urma sfatul și mă voi abține . Distracție plăcută tituror participanților . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Bună,din păcate este mare distanță dintre noi!aș venii cu mare drag!nu pot decât să vă urez distracție plăcută și la cat mai multe pretecetii!!baftă și numa bine!🍀🎉
Du willst mitdiskutieren?
Werde kostenlos Mitglied, um mit anderen über heiße Themen zu diskutieren oder deine eigene Frage zu stellen.
Hier ist es schon heiß hergegangen, ...
... du kommst etwas spät! Das Thema wurde bereits geschlossen.
Aber alles halb so wild, schau doch stattdessen in die verwandten Themenvorschläge. Oder starte einfach selbst ein neues Thema.