Mehr brandheiße Inhalte
zur Gruppe
Freunde des Dirty Talk
3249 Mitglieder
zum Thema
Dirty Talk - Wie ist es bei euch?89
An die Paare Bei uns spielt Dirty Talk eine wichtige Rolle im…
zum Thema
Dirty Talk beim Mann37
Ich steh total auf Dirty talk wenn es der Mann macht.
Das Thema ist für dich interessant? Jetzt JOYclub entdecken

Про dirty talk

*******saft Frau
24 Beiträge
Themenersteller 
Про dirty talk
Є чимало людей, яких збуджує dirty talk - і слухати, і говорити самим. Я теж люблю щось таке чути у процесі 😇 але сама такого добре не вмію. Якось неприродно почуваюся, коли намагаюсь сказати що-небудь подібне сама, і у голову лізуть самі тільки банальні ідеї.. Хтось ще тут любить dirty talk? Що найбільш подобається чути чи можливо говорити?
*******NZT Mann
8 Beiträge
Привіт ;),
Цікава тема, я гадаю тут треба трошки розділити на час до, та під час сексу .... Тому що мене наприклад дуже збуджує обмін фантазіями до сексу ... Це як міні прелюдія у моїй голові ... Яка ще більше спонукає шалено та міцно взяти до рук дівчинку .... А ось під час сексу краще погляд та обмін фліртом. Тут треба робити та відчувати а не говорити. Бо ніщо так не ламає кайф як розмови *blabla*

Тому якщо хочеш задоволення для хлопця або партнера, як на мене у самому процесі краще дій, заохочуй поглядом, своїми пристрасними дотиками, поцілунками... Це буде як на мене для тебе легше і принесе на багато більше задоволення *hutab*
Anmelden und mitreden
Du willst mitdiskutieren?
Werde kostenlos Mitglied, um mit anderen über heiße Themen zu diskutieren oder deine eigene Frage zu stellen.