Mehr brandheiße Inhalte
zur Gruppe
Sauna Baden Württemberg
1994 Mitglieder
zur Gruppe
Spaß in der Sauna
2798 Mitglieder
zum Thema
Freunde, Sauna, Überraschung14
Besuch bei Freunden mit Folgen An einem Samstagnachmittag sagte meine…
Das Thema ist für dich interessant? Jetzt JOYclub entdecken

Sauna Freunde/ Miłośnicy sauny.

****70 Mann
192 Beiträge
Themenersteller 

Natürlich kann es sehr entspannend sein, für sich alleine in die Sauna zu gehen und die wohltuende Hitze zu genießen. Ebenso schön wäre es, wenn Sie das Saunieren als gemeinsames Ritual mit den Freunden aus unsere Gruppe zu zelebrieren. Ich weiß es nicht ob es Interesse besteht ,sich gemeinsam zu Treffen,ich persönlich würde es sehr gerne tun, "Viva Polonia Mitglieder" es liegt an uns 💖
Wenn es Mitglieder gibts ,die eigene Heim-Sauna haben , können Wir gemeinsam einen gelungenen Wellnesstag nach eigenen Vorstellungen veranstalten und voller Spaß die Sauna gemeinsam genießen.
Dla wszystkich którzy są zainteresowani spotkaniami w saunie
w naszej grupie"Viva Polonia"
Serdecznie Zapraszam do korespondencji🧖🧖‍♂️
Dobry pomysł. Dla mnie niestety za daleko *snief*
****70 Mann
192 Beiträge
Themenersteller 
@****26
Myślę również "Überregional" , niekoniecznie
spotkanie w moim regionie.
Spotkanie w Therme ,albo w prywatnej saunie w całych Niemczech dla wszystkich miłośników sauny z naszej grupy"Polonia". *herz2*
****lek Paar
207 Beiträge
Hi, keine eigene Sauna , aber sind dabei wenn es passt und die Anreise sich in Grenzen hält. Lg
***em Paar
181 Beiträge
Pomysł dobry i nie pierwsza inicjatywa tu na grupie.My jesteśmy za,ale w rejonie *bw*
Czy to wypali?!
No cóż życzymy powodzenia.Może później uda się zorganizować coś więcej .
Pozdrawiamy E&A
P.S.Przepraszamy,że tylko w języku polskim napisaliśmy,ale prawie wszystkie grupy innych narodowości mają możliwosc komunikacji w języku ojczystym i są tłumaczone z automatu a nasza grupa niestety nie *snief*
*********48_62 Paar
160 Beiträge
Da sind wir gerne dabei.
LG
Zitat von *******diem:
Pomysł dobry i nie pierwsza inicjatywa tu na grupie.My jesteśmy za,ale w rejonie *bw*
Czy to wypali?!
Pozdrawiamy E&A
P.S.Przepraszamy,że tylko w języku polskim napisaliśmy,ale prawie wszystkie grupy innych narodowości mają możliwosc komunikacji w języku ojczystym i są tłumaczone z automatu a nasza grupa niestety nie :(
Oczywiście, że w naszej grupie funkcjonuje automatyczne tłumaczenie. U mnie przynajmniej 😉
***em Paar
181 Beiträge
Tak na język niemiecki *g*
Nie o tym pisaliśmy.

Zitat von ****26:
Zitat von *******diem:
Czy to wypali?!
Pozdrawiamy E&A
P.S.Przepraszamy,że tylko w języku polskim napisaliśmy,ale prawie wszystkie grupy innych narodowości mają możliwosc komunikacji w języku ojczystym i są tłumaczone z automatu a nasza grupa niestety nie :(
Oczywiście, że w naszej grupie funkcjonuje automatyczne tłumaczenie. U mnie przynajmniej 😉

****70 Mann
192 Beiträge
Themenersteller 
Sauna Freunde
Jestem w poniedziałek 05.10.20 w saunie
https://www.wellness-hof-hahn.de/
od godziny 9.00-15.00.
Jeżeli ktoś ma ochotę i czas zapraszam na wspólną *sauna*
******_31 Mann
18 Beiträge
Dobry pomysł dajcie znać przyjadę nawet jak będzie trochę dalej.. *top*
*******rol Paar
544 Beiträge
Nam sie ten Pomysl tez bardzo podoba, a ze czesto i duzo podrözujemy Kamperen to nas Interessuja wszystkie Okazje do 250km od Bochum
Anmelden und mitreden
Du willst mitdiskutieren?
Werde kostenlos Mitglied, um mit anderen über heiße Themen zu diskutieren oder deine eigene Frage zu stellen.