Mehr brandheiße Inhalte
zur Gruppe
Spanien und Portugal
1292 Mitglieder
Das Thema ist für dich interessant? Jetzt JOYclub entdecken

Die Witzeecke

****ige Paar
3.635 Beiträge
Themenersteller 
Die Witzeecke
Hier sollen Eure Witze veröffentlicht werden.
Bevorzugt in dieser Gruppe natürlich solche, die sich mit Polen oder deutsch polnischen Themen beschäftigen.

*lach* *rotfl* *lol* *haumichwech* *freu* *freu2*
Schwarze humor
LEGT EUCH NIE MIT POLEN AN KÖNNTE SCHLIMM ENDEN!
****red Paar
4.977 Beiträge
War mal ein Polnischer Schneemann
Die 10 polnischen gebote
Die 10 polnischen gebote
Syn odrabia zadanie domowe i pyta ojca:
Tatusiu, jak sie pisze: Krolowa Lodu czy Krolowa Loda?
Tatus odpowiada:
To zalezy, czy to ma byc postac pozytywna czy negatywna
*ggg* *ggg* *ggg*
****ige Paar
3.635 Beiträge
Themenersteller 
Zwei Polen haben in einem niedersächsischen Dorf ein Schwein geklaut. Rein ins Auto und ab mit dem Schwein auf den Rücksitz.
*fahr*
Am Ortsende ist aber leider zur Überraschung der beiden Polen eine allgemeine Verkehrskontrolle eingerichtet.
*polizei*
Sie binden dem Schwein schnell ein Kopftuch um.
Der Polizist mit der Kelle hält sie wie alle anderen Autos auch an, guckt rein und sagt: "Weiterfahren."
*skeptisch*
Dann dreht sich der Polizst zu seinem Kollegen um und sagt: "Ich weiß nicht, wie diese Ausländer es schaffen, immer unsere besten Weiber abzuschleppen."
*heul*
kawal
Dlaczego Niemcy cenią polskich kafelkarzy?
Bo wreszcie dowiedzieli się jak powinno się układać kafelki.
A dlaczego Niemki ich cenią?
Bo wreszcie dowiedziały się co to znaczy orgazm.
Na stacji benzynowej Polak zaczepia Niemca celem złapania stopa:
• Przepraszam, podwiezie Pan mnie i kolegę do Berlina?
• Was ?
• Tak, mnie i kolegę.
Co faceta łączy z kotem?

1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka.
12. Cały czas by spał.
13. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień.
Sposob na Zone :):)
Dwóch przyjaciół wraca późnym
wieczorem z pokera. Jeden
skarży się drugiemu.

• Wiesz, nigdy nie mogę oszukać
żony. Gasze silnik samochodu
i wtaczam go do garażu, zdejmuje
buty, skradam się na piętro,
przebieram sie w łazience. Ale
ona zawsze się budzi, wydziera na
mnie, ze tak późno
wracam.

• Masz złą technikę. Ja wjeżdżam
na pełnym gazie do
garażu,trzaskam drzwiami, tupie
nogami, wpadam do pokoju, klepie
ja w tyłek i mówię:

"Co powiesz na numerek?". Zawsze
udaje, ze śpi.
Jedzie kobieta z mezczyzna w jednym przedziale, kobieta zauwaza, ze mezczyzna ma rozpiety rozporek. Zwraca mu delikatnie uwage mowiac: " ma pan otwatry sklep". Mezczyzna zawstydzony zamyka rozporek. Po pewnej chwili pyta kobiete "czy widziala Pani w sklepie kierownika?" Kobieta odpowieda: "kierownika nie bylo, ale jakis robotnik lezal na worku".
Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi:
• Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów.
• A po co?
• Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.
PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ:
Ja penis, zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów:
1.wykonuje prace fizyczną
2.pracuje na głębokościach
3.pracuje głową
4.nie mam wolnych weekendów i świąt
5.pracuje w wilgotnym pomieszczeniu
6.nie mam płacone za nadgodziny i nocki
7.pracuje w pomieszczeniu bez wentylacji i światła
8.pracuje w wysokich temperaturach
9.jestem narażony na choroby zakaźne!
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mej prośby.

ODPOWIEDŹ Z WYDZIAŁU KADR:
Drogi penisie z przykrością odrzucamy Twoje podanie, ponieważ:
1.nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym
2.gdzie jesteś tam brudzisz
3.wychodzisz i wchodzisz do pracy kiedy chcesz
4.nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym
Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem... Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligentna! Ha.Rano, podczas śniadania, mąz zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........
Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża żeby kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie).Baaardzo drogi (pół roku zbieraliśmy). Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: - a może powiesimy od razu ten abażur? No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko.No i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki.Wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...Myślałam, że zabije mnie, a on mówi:- Kuurwa, ale mnie prądem pierrdolnęło, aż do jąder doszło, dobrze ze nie na śmierć..!
Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu i same wychodzą na kolacje do knajpy, żeby przypomnieć sobie "dawne czasy".
Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane!
W drodze powrotnej obie nachodzi "nagła potrzeba", może dlatego, że dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, bo było juz bardzo późno, jedna wpada na pomysł i mówi do drugiej:
• Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie.
Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga od razu sobie przypomina, że ma na sobie drogą, markową bieliznę i szkoda by ją było tak wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się "podetrzeć". Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej:
• Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego małżeństwa!
• Dlaczego?
• Moja żona wróciła o 5-tej rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek. Od razu wywaliłem ją z domu.
Na to drugi:
• Marek, to jeszcze nic, wiesz co to wykombinowała moja? Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwona kokardę z napisem: "Nigdy Cię nie zapomnimy. Łukasz, Ignac, Staszek i pozostali przyjaciele z siłowni".
Treffen sich zwei Schwule im Fahrstuhl
sagt der eine: Ich könnte jetzt ne Fliege ficken!!!
der andere: BSSSSSSSSSSS *mrgreen*
Herr Doktor, ich krieg meine Vorhaut nicht zurück !!! "Ja so was verleiht man ja auch nicht !!!"
Was ist der Unterschied zwischen einer Frau und einem Huhn?
"Das Huhn sitzt auf auf den Eiern".
-Mamusiu, a jak powstaja dzieci?
-No wiesz corciu, mamusia musi przyjac nasionko tatusia i po 9 miesiacach rodzi sie dzidzius.
-A mamusia musi to nasionko polknac?
-Tylko jesli chce miec nowa sukienke *zwinker*
****ige Paar
3.635 Beiträge
Themenersteller 
So sind die Frauen - Takie sa kobiety
Ein Mann sagt zu seiner Frau:

"Ich wette, Du bist nicht fähig, einen Satz zu sagen, der mich gleichzeitig fröhlich und traurig werden lässt!"

Die Frau antwortet wie aus der Pistole geschossen:

"Schatz, Du hast den größten Pimmel der ganzen Nachbarschaft!"

Maz mowi do zony:
"Zaloze sie z toba, ze nie jestes w stanie wymyslec o mnie zdania, ktore mnie zarowno ucieszy jak i zasmuci"
Kobieta odpowiada bez dluzszego zastanawiania sie:
"Kochanie, Ty masz najwiekszego ptaka z calego sasiedztwa"
****ige Paar
3.635 Beiträge
Themenersteller 
So sind die Männer
Frau steht vor dem zu Bett gehen nackt vor dem Spiegel, lässt ihren
Blick am Spiegelbild "rauf und runter" wandern und meint dann seufzend
zu ihrem Mann:

"Wenn ich das so sehe, fühle ich mich sehr alt.
Meine Haut ist schrumpelig und schlapp, meine Brüste hängen beinahe bis zur Hüfte und mein Hintern ist total dick geworden."

Sie dreht sich zu ihrem Mann um und sagt: "Bitte sag jetzt etwas
Positives über mich, damit ich mich ein wenig besser fühle!"

Er überlegt einen Moment und meint dann: "Na wenigstens scheint mit
deinen Augen noch alles in Ordnung zu sein."
****ige Paar
3.635 Beiträge
Themenersteller 
Frank hat auch schon Angst ;-)
Mama, weiß du, warum Papa so dick ist?
Warum denn?
Ich habe durch das Schlüsselloch gesehen, wie Tante Ute ihn aufgeblasen hat!
****ige Paar
3.635 Beiträge
Themenersteller 
"noch nie gemacht"
Ein junges Pärchen ist am Knutschen.
Er: "Sag mal, würdest Du`s ablehnen, wenn ich jetzt vorschlage, die Nacht zusammen zu verbringen?"
*sabber*
Sie: "So was hab ich noch nie getan."
Er: "Was, Du bist noch Jungfrau?"
Sie: "Nein, ich hab`s noch nie abgelehnt."
*schock*

*haumichwech*
****ige Paar
3.635 Beiträge
Themenersteller 
Partnertauscherfahrungen
Geht ein junges Pärchen über eine Wiese. Plötzlich landet direkt vor ihnen ein Ufo und zwei grüne Wesen, ein Männchen und ein Weibchen, steigen aus. Nachdem sich die vier einige Zeit angeregt unterhalten haben, meint der Außerirdische: "Wir können ja mal einen Partnertausch machen." - "Ja, warum nicht? meinen alle.

Der Mann geht also mit der grünen Mädchen hintern Busch, sie verschwindet mit den grünen Typ hinterm Baum.
Das grüne Männchen zieht sich aus und die Frau guckt enttäuscht auf den Stummel zwischen seinen Beinen: "Wie, das ist alles " - "MOMENT" sagt der Außerirdische, dreht einmal an seinem linken Ohrläppchen und schon wird das Ding länger und länger... "Naja," sagt sie, aber ein wenig dünn ist er ja noch immer!" - "MOMENT!" sagt der Grüne wieder, dreht sich am rechten Ohrläppchen und das Teil wird immer dicker, dicker dicker...

Später trifft sich das Pärchen wieder.
"Na, wie wars bei Dir?" fragt der Mann - "Waaahnsinn!" meint sie.
"Und bei Dir?"
Darauf der Mann: "Ich fands langweilig. Die hat mir die ganze Zeit nur an den Ohren rumgespielt!
Anmelden und mitreden
Du willst mitdiskutieren?
Werde kostenlos Mitglied, um mit anderen über heiße Themen zu diskutieren oder deine eigene Frage zu stellen.