Ich suche eine frau. Szukam kobiety do relacji FWB.
Szukam Pani w wieku 18 - 45 lat, która byłaby zainteresowana dłuższą znajomością powiedzmy FWB? Chyba tak to się określa. Zwyczajnie nie chcę się angażować w związek, ale lubię dobry sex, długie rozmowy(jestem dobrym słuchaczem) oraz spacery.Najlepiej z okolic Hof/Marktredwitz/Cheb. Mam mieszkanie w Marktredwitz, ale nie będę miał problemu z podjechaniem 100/200 KM. Krótko o mnie: Mam 25 lat, 182 cm Wzrostu, brunet, pracuję w logistyce. Nie lubię monotonnego sexu w jednej pozycji, uważam, że jest w tym temacie spore pole do popisu i chciałbym poznać kobietę dla której nie jest to temat "a aby był", a która próbuje nowych rzeczy, nie boi się np. outdooru, roleplay'a itd. Długo by pisać, ale reszta indywidualnie.
Ich suche eine Dame im Alter von 18 - 45 Jahren, die an einer langfristigen Freundschaft, sagen wir FWB, interessiert wäre? Ich schätze, so heißt es. Ich möchte mich einfach nicht auf eine Beziehung einlassen, aber ich mag guten Sex und lange Gespräche. Ich habe eine Wohnung in Marktredwitz, daher wäre es schön, wenn du irgendwo in der Nähe wärst (+/- 200 KM).